App laten maken in Eindhoven

Op zoek naar een web- of mobiele app ontwikkelaar in Eindhoven? Volst ontwikkelt in Strijp-S voor iOS, Android en web. Dat doen we met React en React Native zodat we zo efficiënt mogelijk uw eigen app op maat kunnen maken.

Volst is een inventief en betrokken softwareteam, dat extreem efficiënt en snel ontwikkelt. We bouwen in kleine stapjes en we hebben binnen een korte tijd al iets live staan dat u en uw eindgebruiker kan testen. Zo betrekken we u niet zomaar bij het proces, maar ontwikkelen we uw eigen software samen met u.

Webapplicatie laten maken

Met populaire opensource technieken zoals React zijn onze webapps super snel en gebouwd als een tank. Ons team is als de beste als het aankomt op gebruiks­vriendelijkheid, van aanpak tot design tot performance. Vraagt u zich af of software uw probleem kan oplossen? Naast complete webapps ontwikkelen we ook prototypes of zelfs iteraties daarvan om te testen wat werkt.

Heeft u aan het eind van de samenwerking uw eigen softwareteam opgebouw die verder aan ons stuk software gaat programmeren? Geen zorgen, want React is een van de meest populaire technieken onder ontwikkelaars!

iOS en Android app ontwikkeling

We ontwikkelen altijd zo efficient mogelijk. In plaats van twee losstaande applicaties voor iOS en Android te bouwen, maken wij daarom liever één ‘hybride’ mobiele app. Dat scheelt een hoop tijd. Door het gebruik van React Native is deze hybride app net zo snel als een native app, kijk maar naar Instagram of Uber Eats. Die zijn snel zat, toch?

Laten we eens praten!

Bij Volst houden we ervan om mensen te ontmoeten met gave ideeën. Heb jij een idee voor uw eigen webapplicatie of mobiele app, of zoekt u een digitale partner voor uw bedrijfssoftware? Door onze brede interesse zijn wij één en al oor. Bel, mail of kom langs bij ons softwarebedrijf in Eindhoven!

Bel

+31 (0)40 304 63 71

Mail

info@volst.nl

Kom langs

Klokgebouw 262
5617 AC, Eindhoven

Volst Office