Het team

Volst is een zelfstandig software ontwikkelteam bestaande uit een front-end designer/developer, een full stack developer en een project manager.

Sinds 2018 helpen we met het starten van start ups, maken we Internet of Things apps voor consumer electronics bedrijven, experimenteren we met lasers en software, en brengen we onze eigen software producten uit.

Roger Kemp

Roger Kemp

Project manager & Product owner
LinkedInGitHub

Roger luistert. Hij luistert naar alle in het ontwikkelproces betrokken partijen. Hij kan de wensen van een klant dusdanig aan het ontwikkelteam overbrengen zodat ieders verwachtingen gemanaged en waargemaakt worden. Roger werkt al meer dan 20 jaar met ontwikkelaars en klanten.

Kees Kluskens

Kees Kluskens

Full stack developer & Laser enthousiast
LinkedInGitHub

Kees experimenteert. Vanwege zijn ervaring als open source contributor (lid van core webpack team) en ontwikkelaar weet hij wanneer een framework volwassen genoeg is om in een productieomgeving gebruikt te worden. Hierdoor weet u dat uw project niet alleen de nieuwste, maar ook de duurzaamste oplossingen gebruikt.

Rutger Schimmel

Rutger Schimmel

Designer, UX expert & front-ender
LinkedInGitHub

Rutger schetst. Rutger ontwerpt heldere, mooie en bovenal gebruiksvriendelijke gebruikers interfaces. Naast het ontwerpen is hij in staat om deze interfaces zelf om te zetten in functionele en responsive front-ends.

Volst Office

Samenwerken?

Ons team kan u helpen met software op maat die uw doel bereikt. Bel, mail of kom langs bij ons in Eindhoven!

info@volst.nl+31 (0)40 304 63 71